Angela Konings

Ik ben sinds 2008 werkzaam in het onderwijs. De eerste 7 jaar heb ik voor verschillende besturen, waaronder KPO, ingevallen. In die tijd heb ik met name in de bovenbouw gestaan. In het schooljaar 2015-2016 hebben ik gaan werken op Heilig Hart. Het eerste jaar in groep 5-6, nu in groep 3-4.

Waar beleef je plezier aan op school?

Ik vind het geweldig om te werken met kinderen. Geen dag is hetzelfde.  Het is mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en opgroeien om hun eigen ik te vormen.

Het is fijn om de kinderen te kunnen helpen met de dingen waar ze nog moeite mee hebben, of ze juist het talent dat ze al hebben nog verder te laten ontwikkelen.

Ook is het fijn om regelmatig cursussen en studies te blijven doen om te zorgen dat je zelf ook blijft ontwikkelen.

Het is een kleine dorpsschool waardoor je snel alle leerlingen en ouders leert kennen. De betrokkenheid is zeer groot, het is fijn om zo samen te kunnen werken met leerlingen, ouders en collega’s.

In mijn vrije tijd gaat de meeste tijd naar mijn kinderen zoals samen naar het bos, bioscoop en natuurlijk naar zwemles, sport  en feestjes.

Verder vind ik het erg leuk om uit eten te gaan met vrienden, weekendjes weg te gaan met mijn gezin en het lezen van spannende thrillers.

U kunt mij mailen via a.konings@kporoosendaal.nl