Jaimie Weber

directie ondersteuner, intern begeleider en leerkracht groep 1-2

Sinds 2012 ben ik werkzaam op b.s. Heilig Hart. Daarvoor heb ik een aantal jaar op b.s. De Appel en s.b.o. De Sponder in Roosendaal gewerkt. In die periode heb ik de opleiding tot Remedial Teacher gevolgd  en zowel als leerkracht en RT’er veel ervaring opgedaan in het lesgeven aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hadden. Op Heilig Hart werk ik als groepsleerkracht, intern begeleider en directie ondersteuner. In 2016 heb ik de opleiding tot Master SEN afgerond binnen het domein begeleiden. Mijn focus ligt naast het lesgeven aan kinderen ook bij de ondersteuning en begeleiding van leerkrachten en het samenwerken met ouders.

Waar beleef je plezier aan op school?

Als ik ’s morgens uit mijn auto stap begint mijn dag al goed door te genieten van de mooie groene omgeving waarin de school staat. Heilig Hart is een kleine, gemoedelijke school waar iedereen elkaar kent. Kinderen leren al op jonge leeftijd samen te werken. Het is mooi te zien hoe dit bij verschillende activiteiten zelfs groepsdoorbrekend gebeurt. Het samenwerken zie je op school ook terug tussen de leerkracht, de leerling en de ouders. Deze samenwerking is volgens mij essentieel om bij te dragen aan het leren en leven van een kind.

Door veel te reizen wil ik zoveel mogelijk van de wereld zien. Tijdens het reizen ben ik het liefst in en rondom het water om te zwemmen, snorkelen, duiken of te surfen. In het weekend vind ik het heerlijk om thuis te zijn. Ook sport ik veel en ben graag bij familie en vrienden.

U kunt mij mailen via j.weber@kporoosendaal.nl