Judith Doomen

Als klein meisje riep ik al dat ik juf wilde worden en dat is gelukt!

Sinds september 2015 ben ik werkzaam op Heilig Hart. Daarvoor heb ik een aantal jaren ingevallen voor KPO en andere stichtingen in allerlei verschillende groepen. Tijdens het invallen heb ik de Master SEN opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als Remedial Teacher. Na al die jaren invallen heb ik nu een vast plekje en een eigen groep zodat ik alles wat ik heb geleerd tijdens de invalopdrachten kan toepassen.

Het eerste wat opvalt is de mooie, rustige en bosrijke omgeving waar de school staat. Daarnaast proef je de gemoedelijkheid, rust en gezelligheid als je de school binnenstapt. Op zo’n kleine dorpsschool ken je binnen een week alle leerlingen en ouders. De betrokkenheid van ouders is erg groot waardoor de samenwerking prettig verloopt. De leerlingen hebben respect voor elkaar en voor de leerkracht. Daarnaast zijn de leerlingen zelfstandig, kunnen ze goed samenwerken en is het geweldig om te zien hoe alle leerlingen actief betrokken zijn bij groepsoverstijgende activiteiten.

Iedere dag kom ik met plezier naar school en is het een feestje om samen met de leerlingen aan hun ontwikkeling te werken.

Mijn grootste hobby is reizen. Samen met mijn vriend willen we zoveel mogelijk van de wereld zien en ontdekken. Daarnaast lees ik erg graag en speel ik saxofoon. Ook zit ik in een carnavalsvereniging en vind ik het dus erg leuk om overal in de omgeving carnaval te vieren.

U kunt mij mailen via j.doomen@kporoosendaal.nl