Susanne Heck

Ik ben in augustus 2002 hier op school gestart. Ik ben begonnen met invallen, maar al snel kreeg ik een vaste aanstelling voor 3 dagen. Ik kon 1 dag vast invallen in groep 6 en de andere dag heb ik overal en nergens ingevallen op de scholen van KPO. Na een jaar  kreeg ik een fulltime aanstelling op onze school. Ik heb tot nu toe altijd in groep 3 gewerkt. Soms alleen groep 3 en andere jaren in combinatie met groep 4.

Ik werk al deze jaren met veel plezier hier op school. Het allerleukste is natuurlijk het werken met kinderen, ze verrassen je elke dag weer opnieuw. Ook is het onderwijs in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Op deze manier is geen schooljaar hetzelfde.

Ik vind alle vakken leuk, maar ik vind de creatieve vakken helemaal geweldig om te geven.

De sfeer op onze dorpsschool is erg goed. Kinderen kennen elkaar allemaal en op het plein spelen ze van jong tot oud met elkaar.

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en kijk ook graag series. Ook ga ik graag leuke dingen doen met mijn familie of vriendinnen. Thuis knutsel en teken ik vaak met mijn zoontje Sam.

U kunt mij mailen via s.heck@kporoosendaal.nl