Talitha Dek

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de PABO te Breda. Tijdens de PABO heb ik de minor Bewegingsonderwijs gevolgd. De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om na mijn LIO langdurig te mogen invallen op BS Jeroen Bosch in Roosendaal. Daarnaast heb ik ook losse dagen ingevallen op andere KPO scholen. Sinds schooljaar 2015/2016 heb ik een vast contract gekregen bij KPO en dat jaar heb ik gewerkt op BS Theresia in Moerstraten. Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam op BS Heilig Hart. Voor mij dus opnieuw een kleine dorpsschool, waar ik het inmiddels al erg naar mijn zin heb!

Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en kansen. Ik houd ervan om kinderen iets te leren en te motiveren. Ik ben trots op de leerlingen en mezelf als ik zie dat zij met plezier naar school gaan en ze het beste uit zichzelf halen. Tevens vind ik mijn eigen ontwikkeling belangrijk. Ik pak graag nieuwe dingen aan en ik wil ook het beste uit mezelf halen. Leren stopt nooit!

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om dingen te doen! Zoals hardlopen, dansen, reizen en dagjes weg met mijn vriend, familie of vriendinnen. Daarnaast houd ik ook echt van thuis een boek lezen of gezellig een hapje eten. Tevens kijk ik, zeker in de winter, graag naar een leuke film of een goede serie op televisie. Ben ik hier niet mee bezig dan ben vaak op zoek naar nieuwe ideeën voor in mijn klas!

U kunt mij mailen via t.dek@kporoosendaal.nl