Reminder

Beste ouders / verzorgers

In de laatste nieuwsbrief stond het volgende:

Zoals u weet gaan we dit jaar nog over tot de aanschaf van nieuwe leerlingsetjes voor alle groepen. Als alles volgens planning verloopt zullen de setjes op maandag 30 mei worden geleverd. Van de huidige setjes wordt een aantal setjes gebruikt in het overblijflokaal en als extra tafeltjes buiten de groepen. Mogelijk dat andere scholen belangstelling hebben voor enkele setjes. Maar er blijven natuurlijk ook setjes over. Misschien heeft u belangstelling voor een tafeltje en stoeltje. De setjes worden te koop aangeboden voor €5,- per stuk. De opbrengst wordt besteed aan boeken voor de bibliotheek.

Het is natuurlijk mogelijk dat er meer belangstelling is dan dat er setjes van een bepaalde hoogte zijn. Dan wordt er geloot. In de aula komt een formulier te liggen waarop u kunt aangeven voor welke setjes u belangstelling heeft (uit welke groep). Inschrijven is mogelijk vanaf 10 mei tot en met 19 mei.

--------------------------------------------------------------------------------------

Het formulier ligt klaar in de aula. De setjes worden qua hoogte van tafeltje aangeven. C3 voor groep 3, D4 voor groep 3/4, E5 voor groep 5/6/7  en F6 voor groep 7/8. Wilt u zeker weten welke hoogte van setje u graag wilt hebben kijk dan even in de groep. Ook de setjes van groep 1-2 worden vernieuwd.

Van de oude setjes hebben we er ook nog op school nodig om het overblijflokaal beter te kunnen inrichten. Daar gebruiken we natuurlijk de setjes voor die er het beste uitzien. Dan hebben we ook nog wat setjes voor groep 7/8 nodig tot het einde van het schooljaar. Deze setjes kunnen pas worden opgehaald op de laatste donderdag van het school jaar.

De bestelde setjes kunnen op vrijdag 27 mei na schooltijd worden opgehaald. De setjes zijn voorzien van een sticker met uw naam erop.

Heeft u belangstelling schrijf dan in.

mvg

team H.Hart