Uitnodiging Open Dag

"Opgroeien in de vertrouwde omgeving van Heilig Hart"

 

Ieder jaar houden wij een Open Dag, wilt u weten wanneer deze plaats vindt? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten. 

 

Heilig Hart is de enige school in de kleine dorpskern van Wouwse Plantage. Leerkrachten, kinderen en ouders vormen samen de bouwstenen van onze school. Bij het Heilig Hart leren kinderen dat zij onderdeel zijn van een dynamische maatschappij en dat democratie de basis is van onze samenleving.

De school telt +/- 65 leerlingen en iedereen kent elkaar. Het gaat er gemoedelijk aan toe, onder leiding van een betrokken team leerkrachten dat heel begaan is met de kinderen. Omdat de school alleen combinatiegroepen heeft (1/2, 3/4, 5/6 en 7/8), leren de kinderen al jong wat zelfstandig werken is. Op het schoolplein helpen de groten de kleintjes en de kleineren nemen later ook weer deze rol op zich.  

De leerkrachten en de actieve ouderraad werken samen bij diverse jaarlijks terugkomende activiteiten zoals de sportdag, Sinterklaas en bijvoorbeeld de Kinderboekenweek. Daarnaast werken wij samen met (lokale) instanties en verenigingen.

 

Onze leerkrachten en medewerkers vertellen u met alle plezier over hun werk, de school, de samenwerking met de ouders en het onderwijs aan de kinderen. Een mooie kans om de kinderen en leerkrachten aan het werk te zien en om meer over onze school te weten te komen. Ook onze 19 collega scholen van KPO Roosendaal doen mee met deze open dag. Meer informatie over al onze scholen vindt u op www.kporoosendaal.nl