Corine Jacobsz-Schuurmans

Directeur

Als directeur van KPO basisschool Heilig Hart is het mijn doel om samen met de leerkrachten te werken aan goed onderwijs waarbij ieder kind gezien wordt. Een goede communicatie met ouders en omgeving vind ik daarbij onmisbaar. Samen kunnen we er voor zorgen dat onze leerlingen zich stuk voor stuk ontwikkelen tot zelfverzekerde tieners die klaar zijn voor hun volgende stap in onze maatschappij.

 

Voordat ik directeur werd van bs Heilig Hart heb ik ervaring opgedaan in verschillende organisaties, onder andere als organisatieadviseur en kwaliteitsspecialist bij PTT Post, het huidige Post NL en als leerkracht/onderwijskundig coördinator op KPO basisschool De Linde in Nispen. Na het volgen van een opleiding tot intern begeleider merkte ik dat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen tot leidinggevende van een basisschool. Om mijzelf hierin verder te bekwamen volg ik momenteel de opleiding Master Leadership in Education.

 

In mijn privéleven ben ik getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Ik houd van koken met en voor familie en vrienden, vakanties in Italië en wandelen met mijn hond.

 

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. U kunt mij dan bereiken via telefoonnummer 0165-379441.

 

U kunt mij mailen via c.jacobsz@kporoosendaal.nl