Daphne van Lisdonk

Leerkracht Unit 2

In het schooljaar 2018-2019 ben ik afgestudeerd aan de pabo in Breda. Sinds het schooljaar 2019-2020 ben ik werkzaam als invaller bij de KPO vervangingspool. Op de pabo heb ik vooral ervaring opgedaan in de bovenbouw.

Waar beleef je plezier aan op school?
Het leukste aan het onderwijs vind ik dat elke dag anders is. Er zijn zoveel verschillen in de klas, waardoor het elke dag opnieuw een uitdaging is om kinderen de begeleiding of uitdaging te bieden die ze nodig hebben. Daarnaast kan ik erg genieten van de eerlijkheid en vrolijkheid van de leerlingen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken of te bakken. Ook ben ik bijna elk weekend te vinden op de camping in Zeeland waar ik helemaal tot rust kom. Tot slot ga ik graag uiteten met vriendinnen.

U kunt mij mailen via d.v.lisdonk@kporoosendaal.nl