Sabine Liebau

Leerkracht Unit 1

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de PABO te Dordrecht. Sinds 2 jaar werk ik bij KPO. Daarvoor heb ik een aantal jaar in Delft en Dordrecht gewerkt waar ik les heb gegeven aan verschillende groepen. Hier ondervond ik dat iedere leeftijd iets speciaals en bijzonders heeft.
In het schooljaar 2019-2020 ben ik gaan werken op Heilig Hart.

Toen ik klein was wilde ik al juf worden. Ik vind het mooi om de kinderen iedere dag te zien groeien en dat ieder kind dat op zijn eigen manier doet. Je levert als juf hier een belangrijke bijdrage in.
Leren doen we samen! Ik wil de kinderen graag eigenaar maken van hun eigen leerproces door ze te motiveren en te stimuleren. Samen komen we er wel!

In 2019 ben ik moeder geworden. Samen leuke dingen doen met onze kleine meid vind ik momenteel het allerleukste. Geweldig om die kleine iedere dag te zien groeien.
Daarnaast vind ik het erg leuk om met vrienden en familie leuke dingen te doen, zoals winkelen, zwemmen en een terrasje pakken. Ik ga ook graag op vakantie of lekker een weekendje weg.
In de avonden zit ik vaak op Pinterest en Facebook pagina’s voor leerkrachten om leuke ideeën op te doen voor de klas.

U kunt mij mailen via s.liebau@kporoosendaal.nl