Talitha Dek

Leerkracht Unit 3

Sinds wanneer ben je werkzaam in het onderwijs?

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de PABO te Breda. Sinds schooljaar 2015/2016 heb ik een vast contract gekregen bij KPO en dat jaar heb ik gewerkt op BS Theresia in Moerstraten. Het jaar erna, 2016/2017, ben ik begonnen op BS Heilig Hart. Voor mij dus opnieuw een kleine dorpsschool, waar ik het inmiddels al erg naar mijn zin heb!

 

Waar beleef je veel plezier aan op school?

Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en kansen. Ik houd ervan om kinderen iets te leren en te motiveren. Ik ben trots op de leerlingen en mezelf als ik zie dat zij met plezier naar school gaan en ze het beste uit zichzelf halen. Tevens vind ik mijn eigen ontwikkeling belangrijk. Ik pak graag nieuwe dingen aan en ik wil ook het beste uit mezelf halen. Leren stopt nooit!

 

Wat zijn je hobby’s?

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om dingen te doen! Heerlijk genieten met mijn gezin, een dagje winkelen, of gezelligheid met familie en vrienden. Daarnaast houd ik ook echt van thuis een boek lezen of gezellig een hapje eten. Tevens kijk ik, zeker in de winter, graag naar een leuke film of een goede serie op televisie. Ben ik hier niet mee bezig dan ben vaak op zoek naar nieuwe ideeën voor in mijn klas!

 

 

 

U kunt mij mailen via t.dek@kporoosendaal.nl